Telekomunikacije

Karavan “e-dukacij@!” stigao u Užice

Karavan ”e-dukacij@!”, koji u okviru istoimene akcije Telekoma Srbija obilazi škole širom zemlje, 4. maja je stigao u Užice i uz podršku našeg poznatog glumca Branislava Trifunovića, uručio računarsku opremu za internet učionice u gimnaziji ”Miodrag Milovanović – Lune” i OŠ ”Nada Matić”.

Zahvaljujući kompaniji Lanus, gimnazija ”Miodrag Milovanović – Lune” dobila je 15 računara, dok je Telekom Srbija izdvojio 5 računara za OŠ ”Nada Matić” i pobrinuo se za uvođenje besplatnog širokopojasnog internet priključka u obe škole!

”Karavan ‘e-dukacij@!’ raste iz dana u dan. Osim kompanija koje se odlučuju da, poklanjajući računare pomognu akciju, pridružio nam se i glumac Bane Trifunović, prepoznajući značaj koji upotreba interneta ima za obrazovanje i razvoj društva u celini. Zahvaljujemo se i kompaniji Lanus koja je donacijom računara gimnaziji u Užicu, učinila internet dostupnim učenicima.“ –  rekla je gđa Milica Amidžić, direktor sektora za PR Telekoma Srbija a.d.


Lanus, jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti razvoja i primene softverskih i hardverskih rešenja, , prepoznala je značaj projekta [email protected] i odlučila da ga podrži doniranjem 15 računara gimnaziji „Miodrag Milovanović – Lune“ u Užicu.

Leave a Reply