Telekomunikacije

“Orion telekom” počeo sa pružanjem usluga fiksne telefonije

“Orion telekom”, drugi operator fiksne telefonije u Srbiji je saopštio da je od 17. juna počeo da pruža usluge fiksne telefonije u Beogradu i da je do sada potpisao nekoliko stotina ugovora sa zainteresovanim korisnicima.

“Mnogi su naš ulazak na tržište prepoznali kao istorijski momenat – prvi put gradjani Srbije imaju mogućnost izbora operatora fiksne telefonije”, izjavio je tim povodom generalni direktor “Orion telekoma” Slobodan Djinović.
On je ocenio da dolaskom drugog operatora telekomunikaciono tržište dobija oblik zdravog konkuretskog okruženja, od čega će najviše profitirati gradjani Srbije.

“Težimo da inovativnim servisima i rešenjima utičemo na razvoj svakog segmenta života gde su telekomunikacioni servisi potreba”, rekao je Đinović i naglasio da će “Orion”, ulaskom na tržište, “rešiti problem dvojnika, koji su u zemljama regiona odavano nepoznata pojava”.

Osnovna pretplata za fiksnu telefoniju kod “Oriona” iznosi 599 dinara, uvećana za PDV, a u sklopu nje korisnici dobijaju 100 minuta besplatnog razgovora u lokalu i neogranično korišćenje Interneta brzine 64 kb/s.
Aktivacija usluge fiksne telefonije je 7.000 dinara, uvećana za PDV, a u cenu aktivacije je uračunat telefonski ruter i telefonski aparat.
Lokalni pozivi unutar mrežne grupe koštaju 0,4 dinara po minutu, medjugradski dva dinara, dok su medjunarodni razgovori, kako navode u “Orionu”, znatno jeftiniji nego do sada – cena je već od 3,9 dinara po minutu.
Cena poziva prema svim mobilnim mrežama biće devet dinara po minutu.
Za samo dva radna dana, javilo se nekoliko hiljada zainteresovanih korisnika, a već je potpisano i nekoliko stotina ugovora, što jasno govori o interesovanju naših sugradjana za ovu uslugu, pogotovu žitelja delova grada gde do sada nije bilo tehničkih mogućnosti da dobiju fiksni telefon, navedeno je u saopštenju. (vlada Srbije)

3 thoughts on ““Orion telekom” počeo sa pružanjem usluga fiksne telefonije

  1. milan

    Kada ce biti mogucnosti za uspostavljanje telefonske linije u Loznici?, hvala

  2. Lapcevic Sanja

    Da li postoji mogucnost vase usluge fiksne telefonije u Beogradu naselje Cerak,Ul.Kopaonicka

Leave a Reply