Telekomunikacije

Povodom Dana studenata Telekom Srbija nagradio najbolje akademce

Povodom Dana studenata, Telekom Srbija obezbedio je nagrade za najbolje studente u okviru beogradskih studentskih domova i pripremio „Akademski ADSL paket” koji će svim studentima i zaposlenima u univerzitetskim ustanova u Srbiji omogućiti korišćenje jednog od najbržih internet paketa (Click4) po ceni najjeftinijeg (Click1).

Ovim povodom, na sportskim terenima studentskog doma „4. april” održana su takmičenja studenata u odbojci, košarci i fudbalu nakon čega su pobedničke ekipe nagrađene sa 36 mobilnih telefona.

Iste večeri, organizovana je i centralna manifestacija u Domu kulture „Studentski grad”. Četrnaestoro studenata sa najvišim prosekom ocena, Telekom Srbija je takođe nagradio mobilnim telefonima, kao i studente koji su zauzeli prva tri mesta na listi najboljih glasova Univerziteta.

Studenti koji se opredele za „Akademski ADSL paket” za prva tri meseca izdvojiće svega 4 dinara, 1 dinar mesečno za pretplatu i dinar za troškove zasnivanja pretplatničkog odnosa. Pored studenata, Telekom Srbija je u promotvni paket uključio i profesore i zaposlene u univerzitetskim ustanovama koji će prvih mesec dana za jedan dinar neograničeno koristiti brzi internet.

Akademski ADSL paket omogućava korišćenje interneta brzine dolaznog saobraćaja od 4096 Kb/s i odlaznog od 128 Kb/s, po ceni od 1208 dinara mesečno. Internet paketClick4 namenjen je korisnicima koji Internet koriste za intenzivnu komunikaciju.

Leave a Reply