Telekomunikacije

Pretplata na fiksni telefon poskupela za 30%

Telekom Srbija od ovog meseca povećao je mesečnu pretplata za fiksnu telefoniju sa dosadašnjih 516 na 659 dinara, a ranije impulsno tarifiranje zamenjeno je tarifiranjem poziva po minutu.

U mesečnu pretplatu je uključeno 150 besplatnih minuta za razgovore ka svim korisnicima fiksne telefonije u domaćem saobraćaju.

telefon

Umesto mesne i međumesne tarife, kao i tarifa za slabiji i jači saobraćaj, celokupna mreža fiksne telefonije predstavljaće jedinstvenu nacionalnu zonu i pozivi ka fiksnim telefonima u Srbiji, bez obzira na pozivni broj, tarifiraće se po jedinstvenoj ceni od 1,2 dinara sa PDV-om po minutu razgovora tokom celog dana. Telekom Srbija inače nudi objedinjene pakete usluga fiksne i mobilne telefonije, interneta i IPTV-a, kroz takozvane BOX pakete, koje korisnici biraju u skladu sa svojim potrebama i za njih dobijaju jedinstveni mesečni račun.

Svi aktuelni i budući korisnici Box paketa imaće dodatnu pogodnost da sa fiksnog telefona neograničeno i besplatno razgovaraju sa svim pretplatnicima fiksne telefonije Telekoma Srbija, odnosno sa više od 2,5 miliona domaćinstava u Srbiji, dok će svi oni koji u okviru BOX-a koriste uslugu pristupa internetu dobiti novu, veću brzinu do 10 megabita u sekundi, navedeno je u saopštenju.

2 thoughts on “Pretplata na fiksni telefon poskupela za 30%

  1. Patriota

    Povećali cenu za nekih 150 dinara, daće a50 minuta (kao besplatno) i cena 1 dinar+PDV …. Ma ko ovde koga zajebava… nije mi jasno jesmop li mi svi glupi ili oni pokušavaju da nas pljačkaju i to debelo???

Leave a Reply