Telekomunikacije

Siemens Gigaset S790 – pametni kućni telefon

Gigasetov fiksni telefon S790 sa Eco Mode funkcijom, koji je odnedavna dostupan na našem tržištu, pravi je prijatelj životne okoline. S790 namenjen je svima koji žele vrhunski telefon koji poštuje sve ekološke standarde. Najmodernije ekološke osobine ovog telefona su – štedljiv izvor napajanja pomoću kog se trošak električne energije održava na minimumu; integrisani Eco Mode način rada koji tokom poziva smanjuje snagu odašiljanja do 80 posto, te Eco Mode Plus način rada koji omogućava da telefon u pripremnom režimu rada uređaj uopšte ne odašilje radio-talase.

Siemens Gigaset je prvi proizvođač fiksnih telefona koji je svoj celokupan portfolio prebacio na Eco Dect tehnologiju. Osim vrhunskih ekoloških funkcija, S790 ima čisti 1,8 inčni TFT ekran sa prikazom 65.000 boja i jasno strukturirani meni koji pruža brzi pregled svih funkcija.

Automatsko isključivanje zvonjave u postavljenom satu, osigurava mir i tišinu tokom noći. Selektivno blokiranje poziva znači da korisnici neće biti uznemiravani anonimnim pozivima, jer svi brojevi sa liste blokiranih poziva ili jednostavno nepoznati brojevi više neće biti akustički signalizovani, nego samo prikazani na ekranu slušalice.

Takođe, adresar Gigaset S790 ima mesta za 500 unosa te može zabaležiti do tri različita telefonska broja za svaki kontakt. Svi podaci iz adresara se mogu sinhronizirati sa Microsoft Outlook softverom na računaru, a slike i melodije mogu se ubaciti preko integrisanog mini-USB priključka i besplatnog Gigaset QuickSync softvera. Bazna stanica Gigaset S790 seta može se proširiti do šest slušalica što ga činim odličnim telefonom za manje kancelarije.

Leave a Reply