Telekomunikacije

Štedljive usluge Telekoma Srbija za 99 dinara

Telekom Srbija nusi  sasvim novu mogućnost – da izaberete jednu od dodatnih usluga koje će vam olakšati svakodnevnu komunikaciju i uz koje ćete ostvariti značajnu uštedu, bez razmišljanja o visini računa ili o dužini razgovora.

U zavisnosti od navika i potreba, sada imate priliku da se opredelite za jednu, dve ili za sve tri dodatne usluge – Noćni razgovori, Pozivi sa fiksnog ka mobilnom ili InoCall Plus uslugu, uz mesečnu pretplatu od samo 99 dinara* za svaku odabranu uslugu.

Ako ste navikli da razgovarate u večernjim satima, odaberite dodatnu uslugu Noćni razgovori i moći ćete da razgovarate sa vašeg fiksnog telefona svakog dana, u periodu od 21:00 h do 07:00 h za 0 dinara, u domaćem saobraćaju (mesnom i međumesnom).

Ukoliko često pozivate sa fiksnog telefona mobilne brojeve, odličan izbor za vas je dodatna usluga Pozivi sa fiksnog ka mobilnom, jer će vas minut razgovora za ove pozive, u domaćem saobraćaju, koštati samo 6,0645 dinara po minutu*.

Ako, pak, imate prijatelje i rođake u inostranstvu, podsećamo vas da se možete opredeliti i za već postojeću, ali sada osveženu, InoCall Plus uslugu, uz koju ćete sa vašeg telefona moći da pozivate i fiksne i mobilne mreže u inostranstvu u čak 46 zemalja širom sveta, po ceni već od 4,80 dinara po minutu (sa uračunatim PDV-om).

*Cene su prikazane bez PDV-a.

Više o novim štedljivim uslugama fiksne telefonije možete pronaći OVDE.

Leave a Reply