Telekomunikacije

“Telefonija” a.d. proglašena za najbolji korporativni brend u Srbiji u 2010. godini

U izboru najboljih domaćih brendova u okviru Akcije „Najbolje iz Srbije”, koju organizuju Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list ”Privredni pregled“ koji je ove godine održan po sedmi put, P.S. „Telefonija“ a.d. osvojila je 1. nagradu za najbolji brend u kategoriji: Korporativni brend – uslužna preduzeća – proizvodne usluge.

Javno glasanje za najbolje u kategorijama robnih i korporativnih brendova završeno je u petak, 26. novembra 2010. godine, a u kategoriji Najbolji lični brend u funkciji promocije Srbije, u utorak 30. novembra 2010. godine.

Rezultati poslovanja i stavovi potrošača/poslovnih partnera, uz dopune ocena žirija, odlučili su u izboru za najboljeg u Srbiji, i Telefonija je još jednom potvrdila i učvrstila poziciju vodećeg sistem integratora u oblasti komunikacionih i informacionih tehnologija u Srbiji.

Završna svečanost i dodela nagrada u okviru akcije “Najbolje iz Srbije 2010.” održana je u sredu 15. decembra u Ateljeu 212, kojom prilikom je Generalnom direktoru Telefonije, gospodinu Predragu Sofreniću, uručena nagrada – specijalna statua za prvo mesto, za najbolji korporativni brend u Srbiji u 2010. godini.

Leave a Reply