Telekomunikacije

Telekom Srbija i FK Crvena zvezda potpisali ugovor o sponzorstvu

Telekom Srbija i FK Crvena zvezda potpisali su 23. juna četvorogodišnji ugovor o sponzorstvu za period 2011/2015, koji podrazumeva podršku svim selekcijama najtrofejnijeg domaćeg kluba. Ugovor su potpisali Vladan Lukić, predsednik FK Crvena zvezda i Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbija.

„U životu prirodne stvari idu prirodnim tokom, a to je da najbolji idu sa najboljima, najveći idu sa najvećima. Posle našeg „braka“ sa Gaspromom najlogičnije i najprirodnije je bilo da prvi sledeći bude sa Telekomom Srbija. Gasprom i Telekom Srbija su najveće kompanije koje funkcionišu na našem tržištu i Crvena zvezda je ponosna na to, ali i svesna svoje obaveze da takve partnere ne smemo da razočaramo i da Crvena zvezda, pre svega rezultatski, mora biti na nivou Telekoma Srbija.“, rekao je Vladan Lukić predsednik FK Crvena zvezda.

Predstavljajući novi izgled dresa, Vladan Lukić uručio je dres sa obeležjima „novog igrača“ crveno belih, Telekoma Srbija g. Branku Radujku, generalnom direktoru kompanije. ”Saradnja telekom operatora i sportskih organizacija, klubova i saveza je i u svetu poznat fenomen u kome svi dobijaju. Telekom Srbija dobija jedan novi vid komunikacije sa korisnicima, klubovi dobijaju podršku za funkcionisanje, ali i društvo u celini mnogo dobija, jer je sport jedan od najbitnijih segmenata za zdravo društvo. Svi verujemo u nove uspehe, kao i da podrška deci, mlađim i seniorskim kategorijama može doprineti razvoju fudbala.“, istakao je Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbija, koji je ovom prilikom Vladanu Lukiću poklonio mobilni telefon u bojama crveno-belih.

Branko Radujko je najavio i posebnu pogodnost za sve korisnike Zvezda pripejd paketa u vidu 1.991 besplatnih SMS poruka. Za ostvarivanje ove pogodnosti potrebno je do 26. juna aktivirati opciju „Zvezda 1991 SMS“ i u narednih nedelju dana iskoristiti besplatne poruke.

Ovom prilikom predstavljeni su i specijalni mt:s Zvezda postpejd tarifni profili sa simboličnim nazivima – „Sever“, „Tokio“ i „Bari“, koji će korisnicima omogućiti povoljnije razgovore i ponudu mobilnih telefona u bojama kluba. Takođe, od svakog mesečnog računa korisnika, određeni iznos biće izdvojen za podršku FK Crvena zvezda.

mt:s je u prethodnom periodu sa fudbalskim klubovima Crvena zvezda i Partizan pokrenuo saradnju u okviru prepiad paketa koji su naišli na odličan odziv poštovaoca oba kluba, budući da se samo Crvena zvezda prepiad tarifi u protekla dva meseca priključilo gotovo 150.000 korisnika.

Leave a Reply