Telekomunikacije

Telekom Srbija i nadalje sponzoriše domaći fudbal

Telekom Srbija i Fudbalski savez Srbije potpisali su u Sportskom centru u Staroj Pazovi  trogodišnji ugovor o sponzorstvu i ugovor o pravima prenosa mečeva Kupa Srbije na televiziji Arena sport.

Takođe potpisan je dogovor i sa Zajednicom  klubova Superlige Srbije o prenosu Super lige Srbije na ovoj televiziji čime je višegodišnja podrška Telekoma Srbija domaćem sportu dobila novu dimenziju.  Ugovore su potpisali Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbija, Tomislav Karadžić, predsednik FSS-a, Radisav Vulićević, direktor Arena Sporta, a u ime Zajednice ugovor je potpisao predsednik Zajednice, Branimir Babarogić.

U znak početka uspešne saradnje, Branku Radujku, generalnom direktoru Telekoma Srbija, prvi čovek FSS-a Tomislav Karadžić je poklonio dres sa brojem 10 uz želje da što duže ostane uz Fudbalski  savez, dok je Radisav Vulićević dobio dres sa  brojem 8.

Branko Radujko  istakao  je na konferenciji da je ovim ugovorima Telekom Srbija obezbedio korisnicima i gledaocima Arena Sport kanala kao i korisnicima našeg web TV, komfor i zadovoljstvo da u naredne tri godine ekskluzivno prate utakmice domaćeg šampionata i kup takmičenja i izrazio očekivanje da će se na ovaj način popularizovati i unaprediti domaći fudbal.

Na konferenciji je najavljeno da će se na TV Arena Sport emitovati  direktni prenosi utakmica, pregledi kola i prateće emisije u HD tehnologiji, koja omogućava savršeni sklad slike i zvuka, sa ciljem da se stil praćenja domaće lige ne razlikuje od stila kojim svetske televizijske kuće prenose utakmice svetske i evropske lige.

Takodje, kroz novi portal Telekoma Srbija “Sve na klik” www.svenaklik.com,  mnogobrojni ljubitelji domaćeg fudbala u dijaspori moći će da prate aktuelna dešavanja i informacije o omiljenim klubovima.

Leave a Reply