Telekomunikacije

Telekom Srbija izabrane za biznis lidera 2010.godine

Ekonom:east medija grupa dodelila Telekomu Srbija nagradu za biznis lidera 2010. godine. Nagrada za biznis lidera godine, koju već četvrti put za redom dodeljuje Ekonom:east medija grupa, pripala je kompaniji Telekom Srbija. U oštroj konkurenciji, u kojoj su bili još i Cementara Titan iz Kosjerića, Aerodrom Nikola Tesla, Delta Holding i Telenor, Telekom Srbija je odneo pobedu zbog izuzetnih rezultata u oblasti prihoda, profita, rasta i investicija

Zahvalivši se za nagradu, generalni direktor Telekoma Srbija, Branko Radujko, istakao je da je ovo bila najuspešnija poslovna godina do sada za Telekom i da će Telekom Srbija i dalje biti među najuspešnijim kompanijama u Srbiji, šta god se dešavalo oko nje.

Nagradu za ličnost godine dobila je Diana Dragutinović, Ministarka finansija, a za Bankara godine proglašena je Draginja Đurić iz Banke Intesa, dok je kompanija Telenor dobila nagradu za društveno odgovorno poslovanje.

One thought on “Telekom Srbija izabrane za biznis lidera 2010.godine

  1. Dejan R. Popovic, dip. inz.

    Kako je moguce da se od svih mogucih privrednih subjekata na spisku kandidata ovog nepoznatog davaoca nagrada nadje bankrot firma Aerodrom “Nikola Tesla”, a nagradu dobije “Telekom Srbija” koji Vlada prodaje na “dobos”, kao i ministarka finansija Diana Dragutinovic? Zar ovaj svet ipak nije nakrivo nasadjen?

Leave a Reply