Telekomunikacije

Telekom Srbija najpoželjniji poslodavac u 2012.

Po mišljenju kandidata koji traže posao, Telekom Srbija je najpoželjniji poslodavac u 2012. godini pokazali su rezultati istraživanja portala Infostud.

U okviru trećeg po redu konkursa „Najbolji poslodavac – zaposleni biraju, pored nagrada koje su izglasali zaposleni u kompanijama u Srbiji, ove godine posebna nagrada je dodeljena kompanijama za koje su glasali oni koji posao traže. Anketa koja je sprovedena na sajtu poslovi.infostud.com, u kojoj je učestvovalo preko 2.500 posetilaca sajta, pokazala je da je „Najpoželjniji poslodavac“ u Srbiji kompanija Telekom Srbija.

Milica Marković, direktor Sektora za PR Telekoma Srbija, na dodeli prizanja je zahvalila svima koji su u anketi Infostuda ukazali poverenje Telekomu Srbija i izabrali je za kompaniju u kojoj bi najviše voleli da rade.

“Verujemo da su na građani ukazali poverenje pre svega zbog uspešnog poslovanja kompanije, kako u zemlji, tako i u regionu, dinamičnost industrije u kojoj poslujemo i na kraju, ali ne i najmanje važno, statusa i zadovoljstva zaposlenih. Mi primenjujemo sve pozitivne propise u oblasti politike ljudskih resursa poput socijalne i zdravstvene zaštite, konstantne edukacije, solidarnih programa i harmonizacije uslova rada i života. To su verovatno bili faktori koji su uticali da se na javni konkurs koji smo raspisali prošle godine prijavilo više od četiri hiljade kandidata. Verujemo da smo izabrali sedamdeset i tri najbolja mlada stručnjaka, a politika podmlađivanja kadrova sasvim izvesno biće nastavljena i ubuduće”, dodala je Milica Marković.

Ovaj Infostudov projekat osmišljen je i pokrenut sa namerom da se prepoznaju poslodavci koji imaju najbolje ukupne uslove za rad kao i nagrade kompanije koje najviše vode računa o zadovoljstvu svojih zaposlenih. Telekom Srbija je prepoznat kao poslovno okruženje u kojem mladi ljudi vide svoju perspektivu.

Leave a Reply