Provajderi · Telekomunikacije

Telekom Srbija otvorio prvu poslovnicu u Kanjiži

Kanjižanima internet Surf paketi po ceni od 1 dinar mesečno. Kompanija Telekom Srbija svečano je otvorila svoju prvu poslovnicu u Kanjiži i tom prilikom predstavila koncept objedinjene ponude usluge mobilne i fiksne telefonije i multimedijalnih servisa.

Tokom promotivnog perioda do 31. jula 2010., u poslovnici Telekoma Srbija u Kanjiži, sve posetioce, pored mogućnosti da se detaljno upoznaju sa jedinstvenom ponudom, koja donosi komfor i značajne uštede, očekuju i brojne pogodnosti. Povodom otvaranja poslovnice, kao iznenađenje, pripremljeni su popustina mesečnu pretplatu, vrlo povoljni Surf paketi i snižene cena telefona.
Osim navedenih pogodnosti, korisnici Telekoma Srbija će od sada u Kanjiži, na jednom mestu, moći da dobiju odgovore na sva pitanja koja se odnose na fiksnu ili mobilnu telefoniju i internet.

Samim tim, u novootvorenoj poslovnici moći će da kupe sve vrste elektronskih dopuna, kartica za telefonske govornice, da podnesu sve vrste zahteva, bez obzira da li se radi o prepaid ili postpaid korisnicima mt:s-a, ili su u pitanju korisnici fiksne telefonije, ADSL-a ili IPTV-a.

Leave a Reply