Telekomunikacije

Telekom Srbija pozdravlja liberalizaciju fiksne telefonije

Telekom Srbija a.d. pozdravlja dodelu licence za fiksnu telefoniju i izražava “zadovoljstvo što je dvogodišnje insistiranje kompanije da se liberalizuje tržište fiksne telefonije, urodilo plodom”.

Telekom Srbije je naročito zadovoljan zbog činjenice da je nosilac licence ugledna svetska kompanija Telenor. Iskustvo sa tržišta mobilne telefonije, govorida je reč o respektabilnom i snažnom, ali korektnom konkurentu. U Telekomu Srbija veruju da će korisnici, kao i u mobilnoj telefoniji, uživati u mogućnosti izbora operatora i raznovrsnoj ponudi, ali i da će očuvati lidersku poziciju Telekoma Srbija na tržištu.

2 thoughts on “Telekom Srbija pozdravlja liberalizaciju fiksne telefonije

  1. vaske

    Mogu da budu zadovoljni kada imaju kompletan monopol kod sebe, infrastruktura je njihova, sto ce reci da ce telenor nazalost morati da iznajmljije telekomove linije…:( tako da smo od prave konkurencije jos daleko, ali poguace malo trziste, barem se nadam, i da ce se napokon pojaviti velike brzine interneta kao u recimo komsijskoj nam HR, licno zelim da se prebacim na drugog operatera, iz razloga jer sam se jos pre nekoliko godina opekao na telekom i rekao cim dodje drugi operater prelazim :) tako da dal zbog toga sto sam dosledan svojim recima ili sto bas “ne mirisem” telekom i zazirem u njegovu monopolsku ruku svih ovih godina, prelazim…u svakom slucau najbitnija je dobra usluga, mislim da jedna velika kompanija kao telenr moze mnogo vise da pruzi nego ovdasnji telekom.

  2. pedja

    Neverujem da ce se nesto radikalno promeniti barem ne u periodu od narednih godinu dana dok Telenor ne napravi svoje linije. Mada mi ni sam telenor ne uliva poverenje jer koliko su dugo u mobilnoj telefonije cini mi se da i dalje nisu medju jeftinijima. No zivi bili pa videli.

Leave a Reply