Telekomunikacije

Telekom Srbija sponzor KK Crvena Zvezda

Telekom Srbija i Košarkaški klub Crvena Zvezda potpisali su jednogodišnji ugovor o sponzorstvu. Ugovor su potpisali generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk i predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

Generalni direktor Predrag Ćulibrk naglasio je na svečanosti potpisivanja ugovora da Telekom Srbija kao jedini nacionalni operator ima visoku svest o društvenoj odgovornosti, kao i da će kompanija nastaviti da ulaže u sport, jer je sport jedan od najboljih ambasadora Srbije.

„Mislim da će navijači Crvene zvezde ne samo u Srbiji, nego i u Crnog Gori i Republici Srpskoj, gde imamo sestrinske firme, prepoznati značaj ovog ugovora. Odlučili smo da pomognemo Zvezdi, jer je u poslednje vreme značajno popravila igru i nadamo se da će uz našu pomoć ona da bude još bolja”, rekao je Predrag Ćulibrk i poželeo klubu da osvoji jedan od nekih narednih trofeja.

Nebojša Čović je naglasio da je Telekom Srbija bio prisutan u klubu i prethodnih godina, ali da se tek sada došlo do željenog nivoa.

„Zahvaljujem se što su u Telekomu prepoznali da je potrebno podržati Crvenu zvezdu, koja je kao jedini naš tim još uvek na evrosceni. Sa solidnim plasmanom u regionalnom takmičenju i velikim ambicijama u nastavku sezone, mi upravo izlazimo iz perioda sanacije i svaki podsticaj, pogotovo finansijski, je značajan. Učinićemo sve da opravdamo poverenje i da se kvalifikujemo za novi ugovor 2014. godine”, rekao je Čović.

Leave a Reply