Telekomunikacije

Telekom Srbija uz naše najbolje tenisere na US Open-u

Pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije i podršku Telekoma Srbija, u nedelju 30. avgusta 2009. godine u Njujorku je organizovan prijem u čast najboljih srpskih tenisera koji će nastupiti na ovogodišnjem turniru US Open: Novaka Đokovića, Jelene Janković, Ane Ivanović, Nenada Zimonjića, Viktora Troickog i Janka Tipsarevića.

Pozdravni govor na prijemu „Serbian night“, kojem je prisustvovalo preko 100 zvanica iz sveta sporta, muzike, filma, diplomatskog kora i poslovne zajednice, održao je ministar spoljnih poslova, gospodin Vuk Jeremić. Prijemu su takođe, prisustvovali zvaničnici USTA, teniske asocijacije SAD i predstavnici američkih kompanija – zvaničnih sponzora turnira.

Milica Amidžić, direktor Sektora za PR Telekoma Srbija, izjavila je da su ovakvi skupovi sjajna prilika da se podsetimo koliko je tenis doprineo i doprinosi promociji Srbije u svetu.

„Za kompaniju Telekom Srbija koja godinama podržava tenis i Novaka Đokovića nema veće satisfakcije od uspeha koji beleže teniseri na turnirima širom sveta. Tek na ovakvim događajima postajemo u potpunosti svesni njihove popularnosti i ugleda, koje sasvim sigurno doprinose unapređenju poslovne saradnje kompanija i pojedinaca iz Srbije sa ostatkom sveta“, dodala je gospođa Amidžić.

Leave a Reply