Telekomunikacije

Telekom Srbija uz svetske prvake

Svetsko prvenstvo u Rimu 2009. završilo se na najveličanstveniji mogući način. Vaterpolisti Srbije, doneli su zlatne medalje u Beograd, potvđujući koliko vrede, opravdavši sva očekivanja u njihov uspeh.

„Telekom Srbija“, generalni sponzor najboljeg tima na planeti, svojom odlukom da podrži vaterpoliste, pokazao je svoje opredeljenje za ulaganje u sport i mlade.
Milica Amidžić, direktor PR Sektora, Telekoma Srbija, predala je predsedniku Vaterpolo saveza Srbije Veliboru Sovroviću na poklon zahvalnicu u znak sećanja na veliki podvig u Rimu, i tom prilikom istakla:
„Za kompaniju koja godinama ulaže u razvoj vaterpola, nema veće satisfakcije od saznanja da je vaterpolu u Srbiji dobro. O tome jasnije nego ikada govori ova zlatna medalja i činjenica da nam ju je podarila podmlađena vaterpolo selekcija. Zato će Telekom Srbija nastaviti da podržava rad Vaterpolo saveza Srbije sa posebnim akcentom na podršci radu sa mlađim selekcijama.

Na taj način, kompanija želi da ukaže na potrebu kontinuiranog ulaganja u mlade talentovane ljude koji uspehe treba da grade u našoj zemlji, kako bi ih predstavili svima nama i celom svetu.“

Leave a Reply