Ivana Matijevic, upraviteljica Telenor fondacije i Nenad Mladenovic, direktor Tehnoart škole
IT

Telenor fondacija obezbedila školi „Tehnoart Beograd“ 15 desktop računara

Telenor fondacija obezbedila je učenicima i nastavnicima škole „Tehnoart Beograd“ 15 desktop računara za rad u školskoj informatičkoj sali i pet laptop računara sa neograničenim pristupom internetu.

 

„Za naše učenike računari su važno edukativno sredstvo, a internet je budućnost komuniciranja. Uvereni smo da ovakve akcije mogu da doprinesu da se oni bolje pripreme za sve izazove savremenog, informatičkog društva. Zahvalni smo Telenor fondaciji na poklonu koji nam je omogućio da se približimo ostvarivanju ideje individualnog procesa obrazovanja – jedan učenik, jedan računar”, rekao je Nenad Mladenović, direktor „Tehnoart“ škole.

 

Ivana Matijevic, upraviteljica Telenor fondacije i Nenad Mladenovic, direktor Tehnoart škole

Ivana Matijevic, upraviteljica Telenor fondacije i Nenad Mladenovic, direktor Tehnoart škole

Škola za mašinstvo i umetničke zanate „Tehnoart Beograd“ jedinstvena je obrazovna ustanova koja svojim radom obuhvata dve naizgled nespojive oblasti – tehniku i umetnost. Škola trenutno ima 935 učenika i dva područja rada: mašinstvo i kultura, umetnost i javno informisanje.

 

„Unapređenje obrazovanja mladih jedan je od strateških ciljeva Telenor fondacije. Računari koje smo obezbedili školi Tehnoart Beograd omogućiće nastavnom osoblju da održi korak sa modernim trendovima u edukaciji firmopisaca, kaligrafa i mašinaca, a učenicima će pomoći da stečeno znanje lakše primene u praktičnim poslovima ili u daljem obrazovanju“, rekla je Ivana Matijević, upraviteljica Telenor fondacije.

 

Kroz različite projekte, Telenor fondacija ulaže u obrazovanje i profesionalno usavršavanje mladih, pa je tako do sada pomogla da veliki broj škola i internet centara bude opremljen savremenim računarima i internet konekcijom.

 

Više informacija o školi Tehnoart Beograd možete naći na zvaničnoj prezentaciji – www.tehnoart.rs

Leave a Reply