IT

Telenor poklonio Nišlijama koncert i druženje sa Olimpijcima

Kompanija Telenor poklonila je Nišlijama koncert Momčila Bajagića Bajage na Trgu kralja Milana, povodom ispraćaja srpskih olimpijaca na Olimpijske igre u Pekingu od 8. do 24. avgusta.

Kao generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, kompanija Telenor doprinosi ideji širenja olimpizma na ovim prostorima.

– Želeli smo da omogućimo građanima Niiša da isprate naše Olimpijce i da im na ovaj način zajedno poželimo ostvarivanje dobrih i zapaženih rezultata na Olimpijskim igrama – istakao je Goran Stupar, medijski koordinator u Telenoru.

Koncertu su prisustvovati brojni sportisti koji su se kvalifikovali za učešće na Olimpijskim igrama.

– Biti u grupi sportista koji predstavljaju našu zemlju na Olimpijskim igrama jeste čast i obaveza, da se pokažemo u najboljem svetlu i ostvarimo što bolje rezultate. Zadovoljstvo je veće jer sam izabrana i da budem Telenorov stipendista. To mi daje motiv da budem još bolja. Svaki sportista teži da bude deo najveće planetarne smotre, nadam se da će nas za četiri godine iz ove zemlje na Olimpijske igre krenuti još više, rekla je Lidija Mihajlović, reprezentativka Srbije u streljaštvu.

U želji da u svakom trenutku ponudi pristup aktuelnim dnevnim i nedeljnim sportiskim događajima, rezultatima utakmica uživo i sportskim vestima, kompanija Telenor omogućila je korisnicima Olimpijskog pripejd paketa, da do kraja 2008. godine, mogu besplatno da pristupaju sadržajima na sportskoj stranici Telenorovog WAP portala.

Na taj način, korisnici ovog paketa imaće neograničen pristup stranama portala koje prate vesti sa Olimpijskih igara avgusta ove godine u Pekingu, Lige šampiona i ostalih značajnih sportskih dešavanja do kraja godine.

Generalni sponzor olimpijskog tima Srbije nudi i mogućnost da sa WAP portala besplatno preuzmu sedam slika Telenorovih olimpijaca za pozadinu svog mobilnog telefona, kao i da se pre početak Olimpijskih igara upoznaju sa njenim istorijatom na wap.telenor.co.yu/sport section Olimpijske igre/Istorijat.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa više od 150 miliona korisnika, od čega 2,987 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

Leave a Reply