IT

Transcend JetFlash V70, StoreJet 18M i StoreJet 25M

Mali uređaji za skladištenje podataka kao što su USB Flash ključići i eksterni HDD-ovi su veoma praktični za nošenje i korišćenje, ali iznenadni padovi ili udarci, mogu da dovedu do trajnog gubitka podataka na istima.

Da bi osigurali visok nivo zaštite pohranjenih podataka, Transcend Information, Inc (Transcend), svetski lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, predstavio je svoje nove Anti Shock USB Flash ključiće, koji su položili sve US vojne testovi na udarce: JetFlash V70, StoreJet 18M i StoreJet 25M.

JetFlash V70 USB Flash Drive – robustan i nepromočiv

Ako ne volite klasične USB ključiće koji su napravljeni od plastike ili metala, JetFlash V70 je baš po vašoj meri. Obložen je eko silikonskom gumom koja doprinosi zadovoljstvu dodira i čuva uređaj i podatke na njemu od ekstremnih udaraca, padova, vlage i prašine.

JetFlash V70 je uspešno položio sve US vojne testovi na udarce (MIL-STD-810F 516.5—Transit Drop) i jednostavnije rečeno, dobio je epitet najrobusnijeg USB Flash ključića dostupnog na tržištu. Sa kapacitetima od 4GB, 8GB i 16GB, Transcend JetFlash 70 predstavlja najbolje rešenje svojih korisnika za prenos podataka, gde god oni išli.

StoreJet 18M mini HDD – otporan na udarce

Čvrsti diskovi su obično veoma osetljivi, tako da i najmanje vibracije, mogu da ugroze mehanizam unutar samog uređaja, što može dovesti do potencijanog gubitka ogromnog broja podataka. Ekstra robusno dizajnirani Transcend StoreJet 18M i StoreJet 25M su konstruisani da udarce i vibracije u potpunosti preuzme silikonska guma kojom su obloženi.

Ne klizajuća silikonska guma kojom su obloženi, ne daje samo dobar izgled uređaju, već pomaže u prevenciji gubitka podataka usled padova, udaranja i preteranih vibracija samog uređaja. Kao i prethodni uređaj, i StoreJet 18M i 25M su prošli rigorozne US vojne testovi na udarce.

Transcend 1.8 inčni StoreJet 18M mali eksterni HDD ima kapacitet od 120GB smeštajnog prostora, dok model 25M na tržištu možete naći sa kapacitetima od 160GB, 250GB, 320GB, 500GB pa i 640GB.

Leave a Reply