IT

Transcendov StoreJet Cloud obuhvata i iOS i Wi-Fi memorijske uređaje

Transcend je najavio izlazak novog StoreJet Cloud (Oblak) bežičnog prenosivog uređaja. Malih dimenzija, sa baterijom koja dugo traje, kapaciteta do 64 GB, prenosivi StoreJet Oblak značajno proširuje prostor za skladištenje podataka na Apple iOS i ostalim Wi-Fi uređajima. Fotografije, dokumenti, e-knjige, muzika i filmovi sada su dostupni preko posebne bežične mreže, čime se obezbeđuje toliko očekivano oslobađanje od kablova.

Rešenje kojim se proširuju kapaciteti za skladištenje podataka

StoreJet Oblak nudi rešenje za ograničeni kapacitet mobilnih uređaja i predstavlja odličnu alternativu za rastuće troškove i pokrivenost zahteva za internet skladištenje. Fizičkim skladištenjem media fajlova pomoću flash tehnologije, lagani i maleni StoreJet Oblak može da omogući dodatnih 28 sati filmova DVD kvaliteta ili puštanje 16 hiljada pesama bez prekida. Kada se poveže sa računarom, StoreJet Oblak se ponaša kao bilo koji drugi prenosivi uređaj. Jednostavno prebacite fajlove sa računara u personalizovane foldere za direktno upravljanje podacima.

Personalno deljenje media fajlova

Služeći mnogobrojnim potrebama različitih korisnika, StoreJet Oblak dozvoljava istovremeno puštanje različitih fajlova na do pet uređaja, čime je više nego ikada ranije olakšano deljenje fajlova sa prijateljima i porodicom. Njegova punjiva Li-polimerska baterija omogućava zabavu u trajanju do šest sati puštanja muzike ili filmova sa samo jednim punjenjem.

Sa podrškom za čitav niz popularnih tipova fajlova, StoreJet Oblak štedi vreme koje je ranije trošeno za konvertovanje fajlova u kompatibilne iOS formate. Pošto može da se koristi i kada se nalazi u džepu ili torbici, u automobilu ili u dvorištu, StoreJet Oblak je idealan saputnik u svakoj situaciji.

Specijalna iOS aplikacija

StoreJet Oblak aplikacija, kompletni media player za korišćenje na iOS uređajima kao što su iPad, iPhone ili iPod, automatski pravi liste sadržaja na prenosivom uređaju za brzu navigaciju sa nekoliko dostupnih načina puštanja tih fajlova. Ova aplikacija nudi korisnicima mogućnost multitaskinga tako što uspostavlja konekciju između StoreJet Oblaka i eksterne Wi-Fi pristupne tačke u isto vreme.

Funkcije bežičnog prenosa, brisanja ili slanja podataka putem e-maila su dostupni zahvaljujući ovoj aplikaciji uz omogućavanje sigurnosnih podešavanja i upgrade aplikacije. Pristup podacima sa StoreJet Oblaka proširen je na korisnike tablet računara i pametnih telefona uz pomoć pretraživača interneta.

Leave a Reply