Događaji · IT

Treći ICT Forum 2008

U Nišu se od 4. do 6. novembra održava „Treći ICT Forum 2008“. Organizator skupa je Odbor Udruženja za informatičke delatnosti i telekomunikacioni saobraćaj Regionalne privredne komore u Nišu. To će biti susret stručnjaka u oblasti informatičko-telekomunikacionih tehnologija i korisnika njihovih proizvoda i usluga. Skup se održava u Regionalnoj privrednoj komori Niš.

Skup je namenjen IKT kompanijama, korisnicima IKT usluga i svima koje događaji i novine u ovoj oblasti interesuju.

Preduzećima, institucijama i pojedincima koji se bave IKT delatnostima će se pružiti prilika da se bolje upoznaju i razviju međusobnu saradnju na složenim projektima ili u nastupu na tržištu.

Program rada „Trećeg ICT Foruma 2008“ obuhvata: 39 predavanja i prezentacija i 2 okrugla stola na kojima će se diskutovati o razvoju telekomunikacione infrastrukture u niškom regionu. Na skupu će se govoriti i o približavanju biznisa i akademskog sveta.

Najavljeno je učestvovanje 33 preduzeća i institucija kao što su: JP PTT saobraćaja „Srbija“, Telekom Srbija a.d. Beograd, Pakom iz Niša, Microsoft iz Beograda, RATEL- Beograd, Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo, Morena Inženjering iz Niša, Mihajlović Soft iz Niša, Irvas International iz Niša, Pogled Group iz Niša, Troxo iz Niša, AG tim iz Niša, Biro PlusB iz Niša, Studio e-JMV iz Niša, Elektronski fakultet iz Niša, FIT-Fakultet Informacionih Tehnologija iz Beograda i dr.

Leave a Reply