IT

TURNIR PES 2010: Najbolji igrači pokupili vredne nagrade

Turnir1 TURNIR PES 2010: Najbolji igrači pokupili vredne nagrade

Hladna decembarska subota bila je idealan dan za ušuškavanje u šoping centre, a razlog za izlazak iz kuće bio je više nego dovoljan: ScreenFun turnir u igri Pro Evolution Soccer 2010. Nije ni čudo što se na turniru pojavilo mnogo ljudi, pa je registrovano 98 igrača. U dobro poznatoj igraonici Crypton PlanetDelta Cityiju, sve je bilo spremno za početak turnira: udobni lejzibegovi, zagrejane “trojke” i nestrpljivi igrači, koji su jedva čekali da odmere snage s drugim takmičarima.

Prve partije pokazale su da je većina igrača veoma dobro upoznata sa PlayStation 3 verzijom igre PES 2010, pa su i mečevi od samog starta bili vrlo zanimljivi i neizvesni. Po sistemu eliminacije, igralo se skoro šest sati, dok se na kraju nisu iznedrila dvojica najboljih. U petnaest minuta bilo je sve rešeno. Pobednik PES 2010 turnira jeste Filip Panić, koji je osvojio igračku tastaturu G19. Drugoplasirani Goran Aleksić izborio se za slušalice Logitech G35. Treće mesto osvojio je Nikola Nikić, koji se izborio s Lukom Nikšićem, te tako zaslužio miš Logitech G9. Utešna nagrada otišla je Luki u vidu igre PES 2010 za PC.

Zahvaljujemo svim učenicima koji su se pojavili na ScreenFun turniru i čestitamo pobednicima. Novi turniri su u planu, pa ćemo vas blagovremeno obavestiti na kojoj igri treba da trenirate.

SPONZORI TURNIRA: Computerland, ScreenFun, Chiron, Logitech, Comtrade, Delta City i Crypton Planet

pobednicimala TURNIR PES 2010: Najbolji igrači pokupili vredne nagrade

Najbolji na turniru (sleva nadesno): Četvrtoplasirani Luka Nikšić, pobednik Filip Panić, trećeplasirani Nikola Nikšić i drugoplasirani Goran Aleksić

Leave a Reply