IT

U jednom paketu: mobilni, fiksni, IPTV i ADSL internet

Kompanija “Telekom Srbija” saopštila je danas da u ponudi ima nove “Box” pakete, koji objedinjuju mobilnu i fiksnu telefoniju, ADSL Internet i IPTV, a koji će, osim značajnih ušteda, olakšati plaćanje preko jednog računa.

Telefoniranje, sufrovanje internetom i gledanje televizijskih programa od sada mogu da budu deo Box i Box 4 paketa, a oni su prilagođeni kako korisnicima koji su do sada koristili samo jednu od ovih usluga, tako i onima koji već kombinuju usluge fiksne telefonije i ADSL interneta, postpejd paketa mobilne telefonije ili IPTV-a.

Na taj način, omogućeno je da korisnik zadrži istu fiksnu liniju i mt:s mobilni broj, ili IPTV paket, i ujedini ih u novu jedinstvenu uslugu “Telekoma Srbija”.

Paket Boks3 čine fiksna linija, ADSL internet (brzine do 6144/1024 Kb/s) i mobilna postpaid tarifa sa 500 minuta u nacionalnom saobraćaju, isto toliko sms poruka i 1 GB za prenosa podataka, dok su u Boks4 uključeni još i osnovni paket “Open IPTV”.

Box 3 i Box 4 paketi dostupni su korisnicima na svim prodajnim mestima “Telekoma Srbija”, uz potpisivanje ugovora na šest, 12 ili 24 meseca.

Uz ugovor na 24 meseca, Boks3 dostupan je po ceni od 2.624 dinara, a Boks4 po ceni od 3.061 dinar mesečne naknade.

Korisnicima Boks paketa dostupne su, naravno, i sve dodatne usluge fiksne i mobilne telefonije, ili multimedijalne usluge, kao što, na primer HBO i Arena sport paketi u okviru “Open IPTV” usluge.

Sve dodatne usluge tarifiraju se prema zvaničnom cenovniku i posebno su naznačene na računu za izabrani Box paket, navodi se u saopštenju.

Leave a Reply