IT

U Novom Sadu otvoren uslužni “Call centar”

Kompanija „Netex“, koja je uz podršku VIP Fonda,  otvorila  „Call centar“ u Novom Sadu poziva sve Novosađane koji govore strane jezike da se odazovu konkursu i dobiju posao u ovoj renomiranoj kompaniji.

Uz podršku Fonda za podršku investicija u Vojvodini-VIP Fonda rumunska kompanija „Netex“ u avgustu mesecu prošle godine započela je svoje poslovanje na teritoriji AP Vojvodine u Novom Sadu otvorivši „Call centar“ koji već u prvoj fazi treba da zaposli što veći broj radnika koji treba da zadovolje kriterijume poznavanja stranih jezika.

VIP Fond sa kompanijom „Netex“ pre odluke o investiranju u AP Vojvodinu radio je puna dva meseca, nakon čega je kompanija donela odluku da otvori „Call centar“ u Novom Sadu zato što su analize pokazale da je rezervoar odgovorne radne snage koja govori veliki broj stranih jezika veliki i da može da zadovolji visoke standarde poslovanja ove kompanije.
Poslovanje u okviru „Call centra“ predstavlja centralizovan, kontrolisan, organizovan i pre svega finansijski efikasan sistem za prijem, upućivanje i praćenje telefonskih poziva, a usluge „Netexa“ koriste proizvodna i uslužna preduzeća koja posluju u celom svetu. Danas call centri predstavljaju integralno mesto kontakta sa klijentima i pružaju usluge telemarketinga, podrške kampanjama, prodajama i promocijama novih i postojećih usluga za renomirane kompanije, a pre svega predstavljaju centralizovano mesto svih usluga koje su u vezi sa komuniciranjem sa klijentima.

Kompanija „Netex“ osnovana je 2000. godine i u početku je poslovala  kao internet provajder, a danas ima mrežu od devet kancelarija od kojih se jedna nalazi i u Novom Sadu. U svim kancelarijama ukupno zapošljavaju preko 300 radnika koji rade u 121 radnoj jedinici. Pored usluge call centra, bave se i programiranjem, kreiranjem baza podataka na svim svetskim jezicima, a obavljaju i kancelarijske poslove koji podrazumevaju formulisanje i slanje mejlova, faksova i biltena, sa mogućnošću korišćenja baze podataka sa adresama osoba ili kompanija na koje bi dokumenti mogli da budu poslati.
Kompanija “Netex” poziva sve zainteresovane Novosađane koji govore strane jezike da se prijave na konkurs kompanije za zapošljavanje koji je objavljen na portalu www.infostud.co.yu pod nazivom “Netex- consulting d.o.o” i iskoriste priliku da postanu član tima ove renomirane kompanije.

Leave a Reply