IT · Software

U Novom Sadu svečano otvorena Sinergija 07

Večeras je, nešto posle 18 časova, u novosadskom Master centru zvanično otvorena ovogodišnja Sinergija sedma po redu, pod sloganom „Speed of change, kao najveća IT manifestacije ove vrste na prostorima jugoistočne Evrope. Glavno uvodno predavanje (keynote) održali su Dejan Cvetković direktor Microsofta u Srbiji i Nikola Mirčić direktor Sinergija konferencije.

Za ovih sedam godina postojanja Sinergiju je posetilo preko 20.000 posetilaca i aktivnih učesnika, preko 350 predavača održalo je oko 500 stručnih prezentacija i promocija.A ove godine pripremljeno je više od 100 predavanja uobličenih u 7 različitih oblasti.

Tu je i hands-on laboratorija, Master od Deployment kursevi, kao i obilje specijalnih promocija, akcija i prezentacija. Za sve učesnike pripremljeni su prigodni pokloni i materijali, a gotov svi sponzori su na svojim štandovima za posetioce pripremili prigodne nagradne igre sa vrednim poklonima.

Na Flickr galeriji Sinergija 07 možete videti pregled fotki načinjenih na večerašnjem otvaranju konferencije. Za one koji nisu bili u mogućnosti za psoete otvaranje evo i “žive slike” sa uvodnog keynota:

Uvod Nikole Mirčića

Nikola Mirčić i Zoran Modli

Dejan Cvetković

Leave a Reply