IT

U Smart-u Letnja škola kompjutera za decu

Letnji raspust je idealno vreme da svako dete postane Kid Master u radu na kompjuteru. Već tradicionalno organizovano u školi Smart School, za svega 4 školska časa dnevno, deca od 9 do 13 godina prolaze zanimljive kurseve.

Kid Master 1 je početni nivo obuke na kojem će deca naučiti osnove Windows-a, zanimljivi Paint za crtanje, osnove rada sa tekstom (Word), Internet i primanje i slanje elektronske pošte. Kid Master 2 je drugi nivo obuke gde se radi napredna upotreba Word-a, rad sa tabelama i formulama (Excel), napredno Internet pretraživanje i Messenger. Poslednji nivo je napredni kurs Kid Master 3, gde deca mogu da naprave web prezentacije u FrontPage-u i Corel PhotoPaint-u!

Kid Master kursevi se organizuju svakog leta od ponedeljka u terminima od 9h i 12:30h i to u trajanju od pet radnih dana. Organizovani su u manjim grupama kako bi se predavači sa dugogodišnjim iskustvom mogli posvetiti svakom detetu pojedinačno.

Za svako dete je obezbeđen računar i prateća oprema za rad (skripte, blok, olovka i flash memory stick). Po završenom kursu, mali polaznici dobijaju zvanični Smart-ov sertifikat da su postali Kid Masteri!

Aktuelna grupa Smart Kid Mastera :)

  

  

One thought on “U Smart-u Letnja škola kompjutera za decu

  1. Svetlana

    Da li je moguce da ne vidim nigde ni mail, ni br. telefona, ni kontakt adresu ili osoobu…nista. Izvinjavam se u napred ako sam previdela.
    Interesuje me ova letnja skola racunara za decu i osim teksta, ni jedne kontakt informacije.

Leave a Reply