IT

U Smartu popusti za međunarodno priznate računarske sertifikate

U novosadskoj školi kompjutera Smart koja je ove godine proslavila 11 godina uspešnog poslovanja, tradicionalno se održava novogodišnja akcija za polaznike. Akcija će trajati do 31. januara 2011. godine i obuhvata popuste za polaznike koji žele da steknu međunarodno priznate sertifikate o poznavanju rada na računaru i određenih tehnologija.

Za one koji bi želeli da steknu ECDL sertifikaciju, Smart je organizovao novogodišnju akciju “Pozovi prijatelja”. Potrebno je da pozovete svoja tri prijatelja na kurs ECDL Start Smart i dobićete jedno mesto gratis! Na taj način se stimuliše lakši rad u grupama sa već poznatim licima.

ECDL Start Smart paket obuhvata:

  • Kurs Business Master 1
    (Windows, Word, Excel, Internet Explorer i Outlook Express)
    traje 10 radnih dana po 4 školska časa dnevno. Pogledajte više o kursu Business Master 1
  • ECDL Index
  • Polaganje 4 ECDL modula po  izboru polaznika u Smartu kao ovlašćenom ECDL testing centru.

Za one koji bi pak želeli da se oprobaju u ekspertskim vodama ili da unaprede svoje znanje o određenim Microsoft i Ciscotehnologijama, novogodišnjom akcijom je omogućen popust od 20% na kurseve koji su zakazani do 30. juna 2011. godine. Kalendar zakazanih specijalističkih Microsoft i Cisco kurseva možete pogledati na sledećem linku – Najava kurseva.

Da bi učestvovali u novogodišnjoj akciji, bilo za ECDL Start Smart paket ili za Microsoft i Cisco kurseve, potrebno je da kupite vaučer do 31. januara 2011. godine.

Više informacija o novogodišnjoj akciji možete dobiti u školi kompjutera Smart na telefon: 021/47-28-200 ili na adresi: Trg Mladenaca br. 5, Novi Sad.

Leave a Reply