IT

Uskoro pocinje treci Virtualni dan karijera i znanja

Treći po redu online sajam zapošljavanja i obrazovanja – „Virtualni dan karijera i znanja“ održaće se od 10. do 17. oktobra 2012. godine na sajtu www.dankarijera.com. Već tradicionalno, sajam zajedničkim snagama organizuju kompanija Infostud i regionalni portali za zapošljavanje i regrutaciju posao.ba iz Bosne i Hercegovine, kao i moj-posao.net iz Hrvatske.

Posetiocima ovog jedinstvenog sajma zapošljavanja i edukacije, čija je jedna od prednosti mogućnost obilaženja štandova „iz kućne fotelje“ u bilo koje doba dana ili noći, kao i na prethodnom online sajmu, predstaviće se najuspešniji poslodavci iz regiona koji imaju potrebe za novim zaposlenima ali i edukativne ustanove, koje će posetiocima približiti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja.

Svi oni koji traže novi ili bolji posao, moći će da jednostavno i brzo pregledaju ponudu otvorenih radnih pozicija izlagača i prijaviti se na ista, a putem chat-a opušteno razgovarati sa vodećim ljudima iz kompanija i edukativnih ustanova i saznati sve detalje o samom radnom mestu ali i procesu selekcije kandidata. S druge strane, poslodavci mogu lakše doći do kvalitetnih radnika sa iskustvom, jer sajam ne podrazumeva fizičko prisustvo, te ga mogu posetiti i zaposleni sa radnim iskustvom, koji inače nemaju prilike ili vremena da posećuju standardne sajmove.

Prva dva sajma zapošljavanja posetilo je preko 255 000 ljudi, dok je samo na prethodnom online sajmu posetiocima ponuđeno preko 250 slobodnih radnih mesta. Na trećem „Virtualnom danu karijera i znanja“ svoje učešće su već potvrdile sledeće kompanije: Japan Tobacco International, Mozzart, Telenor, IT Academy, Philip Morris International, Drey, Smith Micro Software i mnogi drugi.

Leave a Reply