Događaji · E-servisi · IT

Uskoro simpozijum E-trgovina 2009 na Paliću

Na Paliću se od 22. do 24. aprila održava Simpozijum “E-trgovina 2009“. Ovo je 9. simpozijum i na njemu se kontinuirano razmatraju stanje, rezultati i mere za unapređivanje elektronske trgovine i elektronskog poslovanja. Skup je namenjen upoznavanju privrednika sa aktuelnim trendovima u oblasti e-poslovanja i mogućnostima da prikazana rešenja primene u svojoj sredini. Takođe, skup je i prilika da korisnici e-trgovine predstave svoja rešenja, a najuspešniji i dobiju priznanje “e-trgovina Award 2009”.

Skup “E-trgovina 2009” pruža poslovnim ljudima mogućnost da kao slušaoci učestvuju na konferenciji, steknu uvid u trenutni razvoj e-poslovanja u Srbiji i regionu i uspostave povoljne poslovne kontakte.

Očekuje se prisustvo oko 300 učesnika iz Srbije i okolnih zemalja. Prijavljeno je oko 50 saopštenja i prezentacija u kojima će se predstaviti uspešna rešenja u primeni e-trgovine i e-poslovanja.

Za vreme skupa održaće se i Workshop: “Primena ICT i Interneta u vremenu krize”. Obuhvatiće se teme: započinjanje, razvoj i unapređivanje biznisa i primena ICT i Interneta u poslovanju. Učesnicima će biti prezentovan savremeni model treninga i obuka u blended sistemu (učionica-Internet). Biće prikazani alati za odredjivanje stepena organizacione spremnosti kompanije za prihvatanje rešenja zasnovanih na novim tehnologijama, alati za prioritizaciju projekata u portfoliu i Internet resursi koji nose informacije pomoću kojih se vodi biznis zasnovan na znanju.

Leave a Reply