IT

Uspešna realizacija projekata u građevini uz pomoć PRIMAVERA softvera

Privredna komora Beograda u saradnji sa Centrom za upravljanje projektima – CPM i kompanijom MACE, jednom od najvećih i najuspešnijih kompanija u oblasti građevinskog i projekt menadžmenta, 30. oktobra 2008. godine realizovala je prezentaciju na temu: „USPEŠNO PLANIRANjE I REALIZACIJA PROJEKATA U GRAĐEVINSKIM PREDUZEĆIMA UZ POMOĆ PRIMAVERA SOFTVERA

Primavera nudi najsavremenija softverska rešenja za upravljanje projektima i portfolijima u građevinskoj industriji. Bez obzira na veličinu projekta, Primavera omogućava građevinskim preduzećima da efektivno upravljaju vremenom, troškovima, resursima, ugovorima i promenama. Primavera’s Integrated Project Management (IPM) svakom učesniku projekta obezbeđuje pristup informacijama u bilo koje vreme, sa bilo kog mesta.

Sa IPM rešenjem Primavere, više nema skupih iznenađenja: investitorima omogućava da u realnom vremenu donesu odluke vezane za projekte koji utiču na njihovo poslovanje, dok izvođačima omogućava da uspešno planiraju, realizuju i kontrolišu svoje projekte.

Gospodin Milan Šmigić, izvršni direktor CPM-a i gospodin Srđan Šindić, tehnički direktor CPM-a, predstavili su slušaocima prednosti Primavera P6-paketa i Primavera Contract Manager ver.12: efikasnost planiranja vremena i troškova, resursno planiranje i web komunikaciju, upravljanje rizicima, upravljate promenama, dokumentacijom i novčanim tokovima, integraciju sa drugim IT rešenjima u preduzeću, i druge prednosti Primavera softvera.

Gordana Gavrilović, projekt menadžer kompanije MACE, predstavila je kako uz pomoć Primavera softvera prate i upravljaju izgradnjom jednog od najvećih projekata koji se realizuje u Srbiji u ovom trenutku, naselja „Belville“ Univerzijada 2009 Beograd.

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici građevinskih preduzeća, investitori, izvođači radova, i ostale zainteresovane članice Privredne komore Beograda.

Leave a Reply