E-servisi · IT

VANAS se opredelio za sistem Frontman za podršku radu komercijalista

Kompanija VANAS unaprediće svoje poslovanje uvođenjem Špicinog SFA (Sales Force Automation) rešenja Frontman i robusnih Motorolinih terminala MC9094. Osnovna namena sistema će biti da unapredi poslovanje komercijalista, posebno u okviru samog stovarišta. Frontman je modularan SFA sistem koji se može podestiti za rad u različitim okruženjima.

Informacioni sistem za mobilne prodavce

Sa smanjivanjem ručnih računara i pojavom operativnih sistema kao što su Pocket PC i Palm OS otvorio se prostor za ceo spektar novih rešenja namenjenih mobilnim profesionalcima kao što su trgovački putnici, terenski inženjeri, itd. Brzo i tačno prikupljanje kvalitetnih podataka na terenu i njihova istovremena konverzija u strateški potrebne informacije postala je realnost za mnoga preduzeća.

Već petnaest godina iskustva na području mobilnog računalstva kao i domaće i strane reference instalacija opremile su ekipu Špice sa stručnim znanjem i dobrim poznavanjem tržišta. To nam omogućava da predvidimo nastanak novih potreba mobilnih profesionalaca i tako usmerimo svoje napore prema pravom cilju.

Rezultat je skup aplikacija za mobilne korisnike poznata pod nazivom Frontman. To je prilagodljiv sistem koji je sastavljen iz više modula koji se mogu međusobno povezivati omogućavajući efikasno planiranje, organizaciju i realizaciju terenskih prodajnih aktivnosti.

Sistem Frontman predstavlja pogodno i napredno rešenje koji sa upotrebom najnaprednijih tehnologija poboljšava kvalitet rezultata prodaje. Frontman predstavlja pogodno rešenje za sledeća područja:

Leave a Reply