fundrise
IT

Veliki internacionalni B2B događaj i konferencija – FundraiseIT 2013

Autsorsing Centra Srbije – OCS  organizuje  velikom IT B2B događaj i internacionalnu konferenciju – FundraiseIT & PartnerIT 2013 koja će se održati  18. i 19. aprila u Beogradu. Cilj je da se omogući našim kompanijama da na jednostavan način, u našoj zemlji, dođu u situaciju da stupe u kontakt sa potencijalnim klijentima i partnerima iz zemlje i inostranstva, a takođe i da dobiju mogućnost da čuju i direktno upoznaju neke od najpoznatijih investitora današnjice.

Za učešće na ovom događaju potrebno je samo da se registrujete na portalu http://fundraiseit.talkb2b.net. Zvanični kratki promo video događaja možete pogledati ovde, a pozivnica se nalazi na www.ocs.rs/documents/B2B_and_conference_invitation_2013.pdf .

fundrise

Učešće na ovom B2B dogadjaju je BESPLATNO, a učesnicima će biti dostupan propratni materijal, kao i obroci i osveženje tokom ovog događaja. Po prijavi, na samom portalu, imaćete mogućnost da ostavite profil vaše kompanije a potom i da zakažete sastanak sa ostalim učesnicima koje smatrate interesantnim za buduću saradnju.

Svi učesnici B2B sastanaka imaju priliku i da prisustvuju i konferenciji FundraiseIT koja se bavi različitim izvorima finansiranja za IT preduzetnike i kompanije. Biće reči o modelima investiranja poslovnih andjela, VC i PE fondova, domaćim i stranim fondovima i fondovima EU.

U toku ova dva dana učešće na konferenciji ce uzeti i neki od poznatijih investitora i preduzetnika iz Silikonske doline kao i zapadne evrope, i u direktnom obraćanju pokušati da predstave svoja iskustva u investiranju i razvoju IT kompanija. Svoje učešće je između ostalih potvrdio i Brad Feld,serijski investitor iz USA koji je kao poslovni anđeo direktno investirao u preko 100 kompanija plus u jos preko 400 preko različitih VC fondova. Kotizacija za FundraiseIT konferenciju je 80 EUR po kompaniji (podrazumeva po dva mesta za predstavnike kompanija).  Učešće je besplatno za članice Autsorsing Centra Srbije – OCS.

Leave a Reply