IT

Veliki regionalni poslovni iskorak kompanije MP-SOFT GROUP

Konzorcijum MP-SOFT GROUP & CT Computers realizovaće projekat opremanja preko šestotina škola u Albaniji, kompletnom kompjuterskom opremom.

Domaći konzorcijum je pobedio je na međunarodnom tenderu u Republici Albanija, za potrebe Ministarstva obrazovanja i nauke, („Education Excellence and Equity Project“), finansiran sredstvima Svetske banke, i na taj način pokazao da srpske kompanije zauzimaju lidersku poziciju i na tržištima u regionu.

U veoma kratkom roku, u albanskim školama će biti instalirane i implementirane najsavremenije mrežne platforme i montirano više od 10.000 računara, štampača, skenera i uređaja neprekidnog napajanja, čime će sadašnji i budući učenici imati priliku da se obrazuju i prate nastavu pomoću najsavremenijih tehnologija. Zbog dokazanog kvaliteta svojih usluga, te premoći u implementaciji složenih informatičkih rešenja, posebno kod velikih korisnika, pozicionirali smo se kao vodeći sistem integratori u Srbiji, a započeli smo i sa širenjem na region u kojem se predstavljamo kroz sofisticirana, složena i kompletna ICT rešenja.

Vođeni vizijom proširenja portfolia, institucionalno partnerstvo kompanija MP-SOFT GROUP & CT COMPUTERS, rezultiralo je još jačim iskorakom u regiju uz zadržavanja visokog stepena kvaliteta poslovanja. Veoma smo ponosni što učesnici ovog projekta i apsolutni pobednici veoma zahtevnog i specifičnog međunarodnog tendera, gde nam se ukazala prilika da svoja znanja prenesemo dalje.

Leave a Reply