IT

Vojvođanska banka ukinula proviziju na obradu kreditnih zahteva za gotovinske kredite u dinarima

Vojvođanska banka ukinula je proviziju na obradu kreditnih zahteva za “Savršen keš” gotovinske kredite u dinarima i kredite za refinansiranje obaveza kod drugih banaka, tako da će klijenti koji do kraja godine podnesu zahtev za ovu vrstu kredita biti oslobođeni tih troškova.

 

“Pored izuzetno povoljne fiksne nominalne kamatne stope od 9,9 posto u prvih šest meseci otplate, građani sada mogu ostvariti još povoljnije uslove kreditiranja. Primera radi, za keš kredit od 100 000 dinara na godinu dana, ukupna suma glavnice i kamate koju korisnik vraća tokom perioda otplate, sada iznosi 106.814,76 dinara” – kaže Đorđe Đorđević, Direktor funkcije proizvodi i segmenti stanovništva u Vojvođanskoj banci.

Savršen keš kredit omogućava minimalnu ratu već od 1000 dinara, a klijent već za 15 minuta uz ličnu kartu dobija informaciju da li je kredit predodobren. Period otplate kredita je od 12 do 96 meseci i to bez depozita i učešća.

Savršen keš se može koristiti za refinansiranje obaveza uz isplatu dodatne gotovine ili samo kao gotovinski kredit bez definisane namene potrošnje. Maksimalan iznos kredita koji klijenti mogu uzeti je     1 100 000 dinara.

 

Leave a Reply