IT

Web TV i nova Open ADSL promocija iz Telekoma Srbija

Počela je nova Open ADSL promocija koja će obradovati sve one koji žele pouzdan i brz Internet po nižoj ceni. Oni koji su uz to i ljubitelji televizije, čak 2 godine na svom računaru mogu besplatno pratiti i sadržaje iz Osnovnog paketa Web TV.

Open ADSL promocija nudi povoljnost korišćenja brzine sledećeg, većeg paketa po ceni izabranog Click  paketa, tako da se po ceni  Click 1 paketa dobija Click 4 brzina, Click 6 brzina po ceni Click 4, a Click 8 po ceni Click 6 paketa. Ukoliko se korisnik odluči za Click 16, za ovaj paket plaća mesečnu pretplatu za Click 8.

Promocija traje do 31. decembra 2011. godine i važi uz Open ADSL ugovor na 24 meseca.

Povoljnosti promocije su namenjene novim Open ADSL korisnicima, Open ADSL korisnicima bez ugovorne obaveze i postojećim Open ADSL korisnicima kojima je istekla ugovorna obaveza.

 

One thought on “Web TV i nova Open ADSL promocija iz Telekoma Srbija

 1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

  UMESTO KOMENTARA

  Dejan R. Popovic, dipl. ing.
  Beograd, Stevana Sremca 18

  REPUBLICKA AGENCIJA ZA ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE
  Beograd, Visnjiceva 8

  Postovane kolege,

  Posto nova medijska strategija i novi medijski zakon samo sto nisu doneti, mislim da bi i vi sto pre trebalo da nadjete pravni osnov i mogucnost za donosenje opsteg podzakonskog akta o IPTV preko NGN (tj. Interneta). Izgleda da ce se buducnost digitalne TV u Evropi zasnivati kako na sistemu DVB-T(2) tako i na sistemu IPTV (videti raspolozivi prilog).

  Iskreno,
  Dejan Popovic

  Beograd, 16. septembar 2011.

Leave a Reply