IT

Xerox Global Services na prvom mestu u Black Book of Outsourcing

New Xerox LogoNa osnovu analize koju svake godine sprovodi Brown-Wilson grupa, kako bi utvrdila troškove i prednosti outsourcinga, Xerox ja osvojio prvo mesto na Black Book of Outsourcing lestvici u kategoriji procesiranja dokumenata ispred Oce Business Services i Williams Lea.

Analiza, koju aprovodi Brown Wilson grupa, zasniva se na istraživanju sprovedenom među 24.000 direktora širom sveta, koji ocenjuju vodeće outsourcing kompanije na osnovu 31 menadžment kriterijuma i 18 ključnih poslovnih indikatora.

“Istraživanje pokazuje da Xerox donosi kompletno i integrisano rešenje za menadžment dokumenata širom sveta“, izjavio je Scott Wilson, partner u grupi Brown Wilson i jedan od autora studije. “Dokumenti, bili oni fizički ili elektronski, temelj su svake organizacije, a Xerox Global Service pomaže kompanijama da steknu kontrolu nad količinama dokumenata koji se kreću kroz njih i nad troškovima vezanim za njih i time ostvaruju uštede“.

Stepehen Cronin, predsednik Xerox Global Services kaže da ova ocena Xerox-ovog poslovanja indikator uspešnosti Xeroxove metode rada koja je vođena rezultatima. Ovo je još jedna potvrda Xeroxove uspešnosti u pružanju IT usluga. Na početku godine Gartner je objavio analizu kojom je ocenio Xerox kao svetskog lideru u pružanju usluge menadžmenta štampe.

Leave a Reply