Događaji · IT

Završen prvi Smart BootCamp

U sredu, 08. Oktobra 2008. godine je završen prvi BootCamp na temu Network Security and Access Lists. BootCamp je bio smešten u savremeno opremljenom hotelu CePTOR na Fruškoj Gori iznad malog mesta Čerević u Sremu. U prirodno izolovanom okruženju Fruške Gore, polaznici su kroz 3 dana intenzivne obuke imali priliku da se upoznaju sa Access listama i zaštitom mrežne infrastrukture.

Autor i predavač na ovom kursu je bio dipl. ing Slađan Stefanović, sertifikovani CCNA, CCNP i CCIE #9605. Slađan Stefanović je ovom prilikom polaznicima prezentovao najsavremenije načine zaštite mreža, implementacije sigurnosnih polisa, kako najlakše implementirati DMZ, kako raditi troubleshouting kad stvari krenu u lošem smeru… Polaznici će kroz stečeno znanje i prezentovane Firewall case studies-e, biti u mogućnosti da podignu sigurnost računarskih mreža ali i cele kompanije na viši nivo.

Pored intenzivne obuke, polaznici su imali organizovane izlete, između kojih su bili i šetnja stazama zdravlja po Andrevlju, poseta zavičajnom muzeju u Čereviću, poseta crkvi posvećena Sv.Savi, degustacija vina u poznatom podrumu Jovana Kuzmanovića i poseta lovačkoj kući Radovana Šipina

 

Leave a Reply