IT

Značaj edukacije u IT sektoru

U okviru Cisco Expo, najznačajnije konferencije informacionih tehnologija u regionu, održaće se PRESS ROUNDTABLE na kome će biti predstavljen ZNAČAJ EDUKACIJE U IT SEKTORU, a koji će se održati u prostoriji Elington’s hotela Hyatt u sredu 11. novembra, sa početkom u 12.00 časova.

Govoriće: Bojan Lalić, menadžer programa Cisco Entrepreneur Instituta, Mladen Koprivica, koordinator Cisco Network Academy, Milica Dobić, bivša polaznica F_email-a.

Kroz period od skoro jedne decenije unazad, Cisco Expo konferencija je zaslužila reputaciju najvažnijeg događaja iz oblasti mrežnih tehnologija u Srbiji. I ove godine, 10. i 11. novembra u hotelu Hyatt, Cisco Expo donosi najbolje od svetskog iskustva, a nove ideje, tehnološke inovacije i rešenja predstaviće stručnjaci iz zemlje i inostranstva.
Osim tehničkog dela, namenjenog stručnjacima iz IT sektora, na ovogodišnjoj konferenciji posebna pažnja biće posvećena programima za edukaciju. Kompanija Cisco više od jedne decenije nosilac je globalnog projekta edukacije ljudi – Cisco Networking Akademije, koja ima za cilj da pruži onlajn kurseve i interaktivne alate, i da pomogne ljudima da, uz pomoć informacionih tehnologija, konstantno rade na svom usavršavanju, bez obzira na to u kojoj industriji rade.
Informaciono-komunikacione tehnologije su izvor oko 12 miliona radnih mesta u Evropi i jedini su sektor u kome se efekti recesije i ekonomske krize neće osećati, prema prognozama za naredne godine.

Leave a Reply