canon

FDM (Foto dani mladih) je jedan od najvećih festivala fotografije u regiji koji okuplja mlade fotografe već šestu godinu zaredom i pruža im jedinstveni doživljaj fotografije. Ove godine, jedan od gradova u kojima će biti predstavljeni najbolji radovi ove selekcije je i Beograd, a izložba će biti postavljena 12.juna od 11:00h do 18:00h na Kalamegdanu, na platou ispred umetničkog paviljona «Cvijeta Zuzorić».

Festival Foto dani mladih, koji se održava uz podršku kompanije Canon, promoviše fotografiju kao umetnost i mladim fotografima pruža priliku da se dodatno upoznaju sa njom, pokažu šta znaju, međusobno razmenjuju iskustva i nauče nešto novo.

Novi ciklus takmičenja je upravo počeo i njemu su se poprvi put priključili mladi iz Srbije, koji će putem foto konkursa na Canon Srbija FB stranici moći da prijave svoje radove na temu Srbija kroz objektiv mladih i pokažu kulturne I prirodne baštine naše zemlje iz svog ugla. Foto konkurs traje do 20.juna.

Više informacija možete naći u pratećem saopštenju za javnost, a mi koristimo ovu priliku da vas pozovemo da nam se pridružite u nedelju 12.juna na Kalemegdanu u 11h.