LG i Kakà obaraju rekorde – LG Nano Cell Super Challenge video zabeležio 200 miliona pregleda

Majstorije brazilskog fudbalera dokazuju da uz LG Nano Cell tehnologiju ne postoji loš ugao gledanja

Iako Kakà neće nastupati na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu, gledaoci širom sveta imaju priliku da se uvere u njegovu veštinu i preciznost gledajući LG Nano Cell Super Challenge, promotivni video koji prikazuje razliku u prikazu boja standardnih televizora i televizora koji koriste LG Nano Cell tehnologiju.

Kroz LG Nano Cell Super Challenge, Kakà pokazuje svoje umeće šuta iz ugla, sa namerom da pogodi odgovarajuće kvadrate pozicionirane na video-zidu. Svoju misiju brzo ispunjava na video zidu sastavljenom od ekrana sa Nano Cell tehnologijom, ali se, zbog nejasne slike, bori da to uradi i na konvencionalnom LCD zidu.

Video naglašava važnost ugla posmatranja, imajući u vidu da istraživanja* pokazuju da oko 60% ljudi gleda televiziju pod uglom, a ne pravo. Ovo se posebno odnosi na situacije kada želimo da zajedno sa porodicom i prijateljima uživamo u zanimljivom TV programu – poput prenosa fudbalskih utakmica na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu. Uz televizore sa LG Nano Cell tehnologijom, koji prikazuju tačne boje čak i kada se gledaju pod uglom od 60 stepeni, nećete propustiti nijednu fudbalsku majstoriju reprezentativaca Srbije, bez obzira na to u kom delu prostorije sedite.

Video koji je oduševio gledaoce širom sveta možete pogledati na ovom linku.