LG predstavlja nova rešenja za obradu vazduha na IFA 2016

LG prečistač vazduha

LG prečistač vazduha

Kompanija LG Electronics (LG) će na sajmu IFA 2016 premijerno za Evropsko tržište predstaviti najnovija rešenja za obradu vazduha, uključujući rezidencijalne klima uređaje i prečišćivače vazduha.

 

DUALCOOL klima uređaj za brže hlađenje i izuzetnu uštedu energije

 

DUALCOOL je prvi klima uređaj koji koristi energetski efikasan Dual Inverter Compressor™ , koji omogućava uštedu energije bez smanjenog učinka hlađenja. Zahvaljujući ovom kompresoru, o čijem kvalitetu svedoči i desetogodišnja garancija, DUALCOOL uređaj koristi i do 70% manje električne energije, dok je proces hlađenja za oko 40% brži nego kod uobičajenih kućnih klima uređaja bez Inverter tehnologije[1]. Osim toga, ovaj uređaj proizvodi znatno manju buku, što ga čini idealnim za stanove. DUALCOOL odlikuje savršeni balans forme i funkcije, kao i tanak i jednostavan dizajn, pa se savršeno uklapa u svaki enterijer.

 

Zdravije i čistije kućno okruženje

 

Zahvaljujući naprednom senzoru za otkrivanje i najmanjih čestica (čak i onih sa prečnikom od 1 mikrometra), novi prečišćivač vazduha kompanije LG stvara zdravo i prijatno kućno okruženje uklanjanjem nevidljivih zagađivača. Sa dizajnom od 360 stepeni i Clean Booster opcijom, ovaj uređaj značajno skraćuje vreme potrebno za prečišćivanje vazduha, čak i kada su u pitanju prostorije većih razmera. Takođe, Baby Care opcija omogućava emitovanje blažeg protoka vazduha, stvarajući tako idealnu atmosferu za bebe i decu.

 

Zahvaljujući opcijama Smart Indicator i Smart Lighting, korisnici imaju priliku da u svakom trenutku prate rad svog klima uređaja u stvarnom vremenu. Na prozirnom displeju, Smart Indicator prikazuje informacije o kvalitetu vazduha, dok Smart Lighting koristi svetla u četiri različite boje, kojima ilustruje nivo kvaliteta vazduha.

 

„Za razliku od naših ranijih proizvoda, prefinjeni novi uređaji za obradu vazduha koje ćemo predstaviti na IFA sajmu su efikasniji i pružaju bolje performanse nego ikada do sada“, rekao je Jo Seong-jin, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Appliances & Air Solution. „Naši korisnici u Evropi postavljaju standarde kada su u pitanju najbolji kvalitet i energetska efikasnost, tako da je sajam IFA postao vodeće mesto za predstavljanje naših najnaprednih uređaja.“

 

Posetioci štanda kompanije LG na IFA sajmu u Hali 18 u Messe Berlinu biće u prilici da se i sami uvere u izvanredan kvalitet novih LG rešenja za obradu vazduha.

[1] Na osnovu internih metoda za testiranje kompanije LG, testirani su modeli US-W242K serije, sa dvostrukim Inverter kompresorom i TS-H2465DA0 sa kompresorom sa konstantnom brzinom.