Mobile

50% bonusa od VIP-a

Vip od sutra nudi novu pripejd ponudu. Novi operater će sve svoje pripejd korisnike nagraditi sa 50% bonus kredita za svaku dopunu kupljenu do kraja juna 2008. godine. Za pripejd korisnike kojima je potreban i telefon Vip nudi potpuno novi model Nokia 1600 sa ekranom u boji po ceni od samo 1499 dinara, sa uključenim PDV-om.

Svaki korisnik koji do kraja godine kupi i aktivira pripejd SIM karticu ili aparat dobija 50% bonus kredita na poklon prilikom svake dopune, i to bez ograničenja maksimalnog iznosa bonus kredita i bez propisanog minimalnog iznosa uplate. Bonus kredit važi 6 meseci, najkasnije do kraja jula 2008. godine, a korisnici ga mogu koristiti za sve usluge (na primer razgovore, SMS, MMS, roming i drugo). Vipove pripejd kartice mogu da se dopune širom Srbije, i to na kioscima, u prodavnicama Vip partnera i Vip centrima, a uplata se realizuje preko vaučera, elektronskim putem ili posredstvom Visa mobilnog servisa za plaćanje. Ova ponuda će automatski važiti i za većinu postojećih korisnika, o čemu će ih Vip detaljno obavestiti putem SMSa.

Nokia 1600, kao deo ovog Vipovog prazničnog paketa, ispunjava potrebe svih pripejd korisnika kojima je  potreban novi telefon. Pripejd izdanje modela Nokia 1600 je sada dostupno za 1499 dinara.

Jedini uslov da se Nokia 1600 kupi po ovoj specijalnoj ceni je da se pripejd korisnik besplatno registruje u autorizovanim Vip prodajnim mestima. Korisnik treba da ponese samo dva važeća dokumenta: ličnu kartu i pasoš, ili vozačku dozvolu i kreditnu/debitnu karticu. Zahvaljujući ovoj registraciji kompanija Vip će moći u još većoj meri da upozna svoje korisnike i da im i ubuduće ponudi atraktivne proizvode koji su prilagođeni njihovim potrebama. Nokia 1600 je dostupna dok traju zalihe, a registrovana osoba može da kupi najviše dva telefona.

Svi Vipovi korisnici koji kupe pripejd SIM karticu ili aparat u svakom trenutku mogu da razgvaraju po vrlo jednostavnoj pripejd tarifi prema svim nacionalnim mrežama, fiksnoj i mobilnoj, za samo 4.9 dinara po minutu (bez PDV-a). Cena SMS poruke je svega 1.9 dinara prema svim nacionalnim mrežama.

Leave a Reply