Opel Adam kampanja ADAM&YOU
Mobile

ADAM&YOU nova Opel aplikacija za iPad

ADAM&YOU: Fascinantna aplikacija u vidu 3D igrice sa grafikom stripa

Opel Adam App pojednostavljuje konfiguraciju kroz proaktivno iskustvo video igrice. Individualizacija proizvoda je trenutno najaktuelniji trend u auto industriji. Postoje milioni konfiguracija između kojih možete da birate, uz mogućnosti jasnog prevazilaženja standardnih opcija tipično predstavljenih u marketinškim kampanjama.

Izbor daje kupcima slobodu da izraze šta preferiraju, ali proces prilagođavanja može biti dug i frustrirajuć. Suočeni sa izazovom predstavljanja ADAM automobila kao modela iz segmenta koji se da prilagoditi, Opel je stvorio aplikaciju koju možete preuzeti, a koja omogućuje korisnicima da konfiguriraju auto snova kroz dinamično i zabavno iskustvo sa aplikacijom.

ADAM&YOU

Za početak, korisnici dobijaju 50 različitih i atraktivnih automobila koje je Opel unapred prilagodio, a koje mogu da testiraju „u vožnji“ u virtualnom scenariju voženja automobila, slično onim tipičnim koje se mogu videti u video igricama. Kada određeni auto zadovolji, mogu da ga odvedu do internet konfiguratora kako bi konačno prilagodili i dovršili auto snova.

Aplikacija nije samo korisna – pre svega je interaktivna i zabavna. Ono što korisnici smatraju posebno prijatnom novinom je spoj između informativnog internet konfiguratora auta i stimulativnog iskustva igranja video igrice. Opel ADAM zaista pomera granice obe ove sfere kombinujući visoku tehnologiju Unity 3D i 2D vizuelizacije sa izvanrednim renderingom enterijera i eksterijera, kao i vazdušni režim i noćni režim, i pogled kola i okoline od 360 stepeni.
U segmentu video igrica, korisnici upravljaju kolima pomerajući oba kraja svog iPad-a, na taj način pretvarajući svoj tablet u virtualni volan. Dinamično i angažovano iskustvo u stvarnom vremenu je poboljšano kroz realistične detalje, koji uključuju bljesak prilikom kretanja, prednja i zadnja svetla u noćnom režimu, odsjaje točkova i turbo pogon. Kako bi putovanje korisnika bilo još više sofisticirano, aplikacija podržava i retina displej i nudi izbor pesama za remiksovanje i slušanje tokom vožnje. Ova aplikacija takođe ubrzava slanje izabrane konfiguracije preko društvenih mreža, kako bi korisnici mogli da diskutuju o svojim izborima sa prijateljima preko interneta.

Opel Adam aplikacija je naišla na odličan prijem kod korisnika, koji smatraju da je aplikacija karika koja je nedostajala između miliona dostupnih opcija i auta iz snova. Uspešno lansiranje ove aplikacije za iPad u Apple App prodavnicama na 30 tržišta je navelo Opel da razvije aplikaciju i za iPhone.

Leave a Reply