Mobile

ADATA PV110 prenosno napajanje sa dva USB priključka ukupne jačine od 3.1A

ADATAR Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i proizvoda od NAND Fleš memorija, je danas lansirao PV110 banku za napajanje. Sa kapacitetom od 10400mAh, dva USB priključka za brzo punjenje, ukupne jačine 3.1A, elegantnim i minimalističkim dizajnom, sa finišom od brušenog aluminijuma i u stilski privlačnim bojama, PV110 predstavlja savršen izbor za urbane korisnike i profesionalce te ističe njihov dinamičan i živopisan stil.

ADATA PV110 banka za napajanje poseduje dva USB porta, kroz koje isporučuje ukupno 3.1A (2.1A + 1A), za istovremeno punjenje tableta i pametnog telefona.

adata

 

Visok kapacitet od 10400mAh pruža i do pet kompletnih punjenja za pametne telefone odnosno 1.5 punjenja za teblete. Bez obzira da li u pokretu na vašem mobilnom uređaju uživate u gledanju filmova, TV serija ili sportskih dešavanja, ili pak volite da snimate fotografije, objavljujete statuse na socijalnim mrežama i želite da uvek budete povezani, sa PV110 bankom za napajanje nikada nećete propustiti ni jedan momenat zato što je baterija vašeg uređaja bila prazna.

Takođe, PV110 banka za napajanje poseduje fino kućište od brušenog aluminijuma elegantnog zakrivljenog dizajna koji omogućava lako držanje, a zgodan LED indikator jasno prikazuje preostali nivo kapaciteta. Sa sposobnošću čuvanja energije putem 10-sekundi pametne funkcionalnosti, PV110 se automatski isključuje kada je priključeni uređaj u potpunosti napunjen ili u koliko se nalazi u stanju mirovanje duže od 10 sekundi. PV110 je dostupan u četiri klasične boje: titanijumskoj, zlatnoj, ružičastoj i plavoj. Svaki kupac je u prilici da odabere boju koja najbolje odgovara njegovom mobilnom uređaju i ličnom stilu.

Takođe, PV110 banka za napajanje je sertifikovana FCC, CE, BSMI, VCCI, KC, PSE, RCM, EAC i NOM sertifikatima, koji garantuju sigurnost i stabilnost tokom dugog perioda korišćenja. Kako bi se osigurala maksimalna bezbednost, PV110 takođe poseduje šest nivoa zaštite, zaštitu od pregrevanja, kratkog spoja, prevelike voltaže, prepunjavanja, prevelikog pražnjenja i zaštitu od prejake struje. Sa PTC (Pozitivnog Temperaturnog Koeficijenta) zaštitom, PV110 je sposobna da motri na temperaturu baterije kako bi se sprečila bilo kakva šteta od pregrevanja. Sada, uz PV110 bezbrižno možete da uživate u svakom magičnom momentu!

Leave a Reply