Mobile

ADATA Technology na DISTREE EMEA

ADATAT Technology, vodeći proizvođač visoko-performansnih DRAM modula i NAND Fleš memorijskih proizvoda, će prikazati svoju najnoviju liniju proizvoda na ovogodišnjem DISTREE EMEA, koji će se održati do 11. do 14 Februara u Fairmont Hotelu u Monaku. Kao jedan od najvećih događaja na polju Informatike i Telekomunikacija (ICT), DISTREE EMEA pokriva širok spektar najnovijih tehnoloških proizvoda potrošačke elektronike.

 

Ove godine na DISTREE EMEA, ADATA će predstaviti najnovije članove njihovih tradicionalnih linija proizvoda, uključujući USB Fleš diskove, eksterne hard diskove, SSD diskove, DRAM module, i memorijske kartice. Pored toga, kompanija će prikazati njihove nove proizvode iz kategorije dodataka za mobilne uređaje. Ovi proizvodi su dizajnirani da izađu u susret potrebama sve veće baze mobilnih korisnika, i implementiraju najnovije bežične i baterijske tehnologije od kojih će sigurno korist imati korisnici mobilnih telefona i tablet računara.

Među novim proizvodima koji će biti prikazani biće i PV100 banka za napajanje mobilnih uređaja, ultra-tanki prenosni punjač koji ispunjava potrebe za električnom energijom modernih mobilnih uređaja, kao i revolucionarni CE700 bežični punjač, koji koristi induktivno napajanje kako bi bežično omogućio punjenje baterije bilo kog uređaja koji podržava Qi specifikaciju za bežično punjenje.

adata

ADATA je u industriji potrošačke elektronike veoma poznata kao kompanija koja brzo i odlučno reaguje na različite tržišne potrebe, i čini se da će se takav trend nastaviti kompanijinim prisustvom na DISTREE EMEA.

 

Detalji o DISTREE EMEA Događaju:

Datum: Februar 11-14, 2014

Mesto Dešavanja: Fairmont Hotel, Monako

Broj ADATA štanda: A7

Leave a Reply