Mobile

adidas miCoach SPEED_CELL i miCoach Football aplikacija

U skladu sa lansiranjem adidas miCoach SPEED_CELL™ i dugo očekivanih adizero F50 fudbalskih patika, stigla je i besplatna miCoach Football aplikacija za iPhone® i iPod touch®. miCoach SPEED_CELL™, adidasova najnovija injekcija napredne tehnologije za treniranje, registruje pokrete sportiste u svih 360° i meri ključne parametre učinka uključujući i prosečnu brzinu, maksimalnu brzinu, broj istrčaja, ukupnu pređenu razdaljinu, razdaljinu pređenu pod visokim intenzitetom, ukupan broj koraka i njihov ritam.

miCoach SPEED_CELL™ se može staviti direktno u udubljenje na đonu adizero F50 fudbalskih patika, ili se može zakačiti na bilo koje patike za trening u slučaju kada kupite samo ovaj uređaj. Unutrašnja memorija uređaja beleži i čuva ukupno sedam sati podataka i bežičnim putem ih prenosi na iPhone®, iPod touch®, MAC ili PC.

miCoach Football aplikacija za iPhone i iPod touch

miCoach Football aplikacija sinhronizovana je sa SPEED_CELL™ uređajem, prikuplja i pruža vizualni izraz podataka i omogućava sportisti da statistiku vezanu za svoje treninge podeli sa drugima preko društvenih medija ili da je postavi na interaktivni sistem treniranja adidasa, miCoach.com.

Podaci se tako mogu analizirati i upoređivati sa rezultatima prijatelja, sledbenika, pa čak i nekih od vrhunskih fudbalera sveta. Sportisti mogu da koriste statističke podatke prikupljene na ovaj način i pretvore ih u snagu i moć svog virtualnog avatara u okviru miCoach Football mini igrice. Što više sportista trenira ili igra, to direktno utiče i na bolji učinak njegovog avatara u mini igrici. Dalje značajne karakteristike se mogu očekivati u planiranim unapređenjima aplikacije u narednim mesecima.

Fudbaler Daniel Alves, jedan od najboljih igrača odbrane na svetu i glavni ambasador miCoach Football aplikacije, vodi sportiste kroz ovu naprednu tehnologiju i pruža im podršku i ohrabrenje serijom video klipova, ali i motivacionim porukama koje su ugrađene u miCoach Football.

Aplikacija je dostupna besplatno širom sveta, izuzev SAD i Kanade gde će se pojaviti 1. decembra na iTunes App Store na adresi http://itunes.apple.com/us/app/miCoach%20Football/id479843852?mt=8

miCoach

miCoach je interaktivni sistem za treniranje koji lične potencijale pretvara u rezultate. Razvijen je sa ciljem da motiviše, inspiriše i omogući sportistima da se poboljšaju i postignu svoje ciljeve u treningu, bez obzira na nivo treniranja. Sistem obuhvata uređaje poput miCoach merača koraka, kao i plan treninga i uputstva za različite sportske discipline koja se mogu naći na miCoach.com.

miCoach SPEED_CELL™

miCoach SPEED_CELL™ beleži pokrete sportiste u svih 360° i meri ključne parametre učinka uključujući prosečnu brzinu, maksimalnu brzinu, broj istrčaja, ukupno pređenu razdaljinu, razdaljinu pređenu pod visokim intenzitetom, kao i ukupan broj koraka i njihov ritam. Može se smestiti u udubljenje na đonu adizero F50 patika za fudbal, ili se može zakačiti na bilo koje patike za trening ukoliko se uređaj kupi odvojeno. Unutrašnja memorija uređaja beleži i čuva maksimalno sedam sati treninga i za njih vezana razna merenja i pokrete, a potom bežičnim putem podatke o učinku prenosi na iPhone®, iPod touch®, PC ili MAC.

Leave a Reply