Mobile

adidas predstavlja mobilnu trening aplikaciju za micoach zasnovanu na pulsu

Nakon što je predstavio miCoach aplikacije za iPhone®, Blackberry® i od skora za Android uređaje, adidas je unapredio aplikaciju personalnog trenera. Trkači koji koriste miCoach mobilnu aplikaciju sada mogu da iskoriste prednosti novog sistema treniranja zasnovanog na praćenju pulsa, kako bi popravili svoje rezultate i dostigli ciljeve koje su sebi postavili.

Pored unapređene funkcionalnosti, miCoach mobilna aplikacija za iPhone® je sada dostupna i na iPod® touch-u, a obe pomenute verzije daju instrukcije korisniku da ubrza ili uspori tokom zagrevanja i treninga na osnovu ritma rada srca. I dok ova aplikacija i dalje prati razdaljinu, brzinu, vreme i kalorije, trkači koji svom treningu dodaju miCoach monitor pulsa i miCoach CONNECT za iPod® i iPhone® moći će u realnom vremenu da dobijaju audio instrukcije vezane za otkucaje srca .

miCoach monitor pulsa i miCoach CONNECT za iPod® i iPhone® za miCoach mobilnu aplikaciju su dostupni na www.adidas.com u SAD-u, Engleskoj, Holandiji, Nemačkoj i Francuskoj kao i u odabranim adidasovim prodavnicama u Sjedinjenim državama. miCoach Connect će se uskoro, do kraja 2011. godine, pojaviti i na ostalim tržištima sveta.

Za dodatne informacije o miCoach personalnom trening sistemu molimo vas posetite www.micoach.com.

Leave a Reply