Google Android · Mobile

Android igra “Jane Wilde” iz beogradskog studija Level Bit

Beogradski games studio Level bit stoji iza nekoliko uspešnih mobilnih igara, a studio prvenstveno kreira  igare za mobilne telefone i tablete na svim platformama. Studio je okupio najiskusnije stručnjake iz oblasti video igara koji se mogu naći u Srbiji i za Android platformu postavio zanimljivu igru Jane Wilde.

 

Radi se super zabavnoj 2D pucačina u kojoj glavnu ulogu ima prvi ženski šerif Jane Wilde. Ovaj šerif(a) zanosnih oblina i bujng poprsija ima zadatak da spasi Divlji Zapad on najezde vampira, kostura i raznih drugih čudovišta. Igru karakteriše izrazito zabavan karakter, lako upravljanje, humor i dugačak gameplay. Najbolje od svega je to da je Jane totalno besplatna!

jane wilde 2 Sjajna Android igra Jane Wilde iz beogradskog studija Level Bit

Igra je rađena u Unity 3D enginu, kao i njhova prethodna igra Rise to Fame. Početni cilj tima bio uraditi igru u žanru Zombivila ali energičniju i “krvaviju”, u smeru Crimsonlanda i Alien shootera. Animacije su u rađene u Maji, a sva grafika je ručno crtana i lepljena na poligone. Celokupan rad je trajao oko 11 meseci.

Preuzmite igru koja je teška oko 75MB i uživajte u sjajnoj domaćoj mobilnoj igri.

jane wilde 1 Sjajna Android igra Jane Wilde iz beogradskog studija Level Bit

izvor: androidrevija.com

Leave a Reply