Mobile · PC računari

Apacer predstavio novi čitač kartica namenjen korisnicima mobilnih telefona

Apacer, vodeći brend za digitalno skladištenje podataka, predstavio je veoma lagan mobilni čitač kartica – AM101. AM101 je jednostavan micro SD i micro SDHC čitač kartica sa dimenzijama od 25mm / 12mm / 2mm i težinom od samo 4 grama. Malecki AM101 čitač kartica stiže sa trakom koja može lako da se zakači na mobilni telefon, omogućavajući korisniku da ga svuda ponese i prebaci fajlove u bilo kom trenutku.

Ekstra tanki i kompaktan dizajn AM101 čitača kartica zadovoljava većinu korisnika mobilnih telefona koji često transferuju fotografije, muziku i video fajlove sa mobilnog telefona na PC/Notebook i obrnuto. Korisnici mogu da uživaju u udobnosti transfera fajlova obezbeđenog AM101 čitačem kartica umesto da nose dugačak USB kabl. Ovo AM101 čini se samo najboljim izborom za pribor mobilnog telefona, nego i najboljim partnerom za deljenje fotografija, videa i muzičkih fajlova u pokretu

Pored svoje funkcionalnosti i elegantnog dizajna, AM101 stiže u tri boje: plavoj, roze i zelenoj. Svaka od ovih boja može poslužiti da predstavi korisnikov izraz određenog stila života. AM101 je tako koristan i elegantan kompanjon za mobilne korisnike.

AM101 čitač kartica je integrisan sa USB2.0 vezom i prošao je stroge testove kvaliteta proizvoda i testove kompatibilnosti sa dvogodišnjom garancijom na proizvod.

Leave a Reply