Mobile

Apacer USB punjač C120 portabilan, siguran i elegantan

Vodeći brend u oblasti digitalnog skladištenja, Apacer, predstavio je svoj novi dvoporni USB punjač simpatičnog izgleda, Apacer C120. Apacer C120 je otmen, kompaktan i veoma lagan USB punjač koji korisnicima omogućava da mobilne telefone, MP3/MP4 plejere, PDA i digitalne kamere i druge uređaje lako pune direktno sa spoljnog izvora električne energije, povećavajući portabilnost i udobnost vašim digitalnim mobilnim uređajima.

Korisnici mogu da priključe punjač direktno u priključak naizmenične struje i da priključe do dva digitalna mobilna uređaja na C120 punjač. Apacer-ov C120 opremljen je LED indikatorom i sigurnosnom zaštitom od raznih abnormalnosti u napajanju, omogućavajući bezbedno korišćebnje ovog divnog punjača.

Apacer-ov C120 ne samo da je moderan nego i pametno dizajniran da bi bio veoma lagan i kompaktan USB punjač. Kompaktan i lagan dizajn omogućava korisnicima da ga ponesu kuda god da krenu i da ga koriste sa bilo kojim portabilnim digitalnim uređajem. Pored toga, LED indikator pored USB portova za povezivanje treperi kada je u upotrebi, dajući korisnicima jasnu indikaciju da se uređaj puni. C120 je dizajniran sa stvarnom udobnošću korisnika na umu.

Iako kompaktnih dimenzija– samo 53 x 53 x 25 mm, Apacer-ov C120 može da puni dva uređaja odjednom. Čak i kada ste na putu, sve dok je dostupan priključak za struju, možete da punite, na primer, MP3 plejer i mobilni telefon istovremeno. Pored toga, C120 stiže sa dodatnim TUV, UK i UL adapterima, omogućavajući mobilnim korisnicima koji često putuju da koriste ove adaptere u većini regiona sveta!

Apacer-ov C120 ima ugrađenu zaštitu od preopterećenja kako bi zaštitio vaše mobilne uređaje. C120 takođe stže sa sigurnosnim dugmetom za zaključavanje na strani utikača punjača, koje bezbedno zaključava zamenjive adaptere, garantujući bezbednbost punjenja i korisnika.

Leave a Reply